Over Timmerdorp Zandvoort

 • Sinds augustus 2012 organiseren wij in de één na laatste week van de zomervakantie 'Timmerdorp Zandvoort'.
  In vier dagen tijd gaan we dan met 150 kinderen uit Zandvoort in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar (groep 5 t/m 8) een prachtig dorp van houten hutten timmeren!
  In de zomervakantie van 2022 gaan we Timmerdorp Zandvoort voor het 10e jaar organiseren.

  Tijdens Timmerdorp bouwen we binnen een verrassend thema in teams van 4 kinderen. Zij ontwerpen met elkaar eerst een hut en bedenken hoe ze de hut zo mooi en bijzonder mogelijk kunnen maken.
  Naast het timmeren is er natuurlijk ook nog tijd voor andere leuke dingen. Zo hebben we bijvoorbeeld Vette Vrijdag, waarbij er allemaal leuke en gekke dingen georganiseerd worden naast het timmeren.

  In het programma is hier meer informatie over te vinden.

  Naast een groot team van vrijwilligers dat de kinderen elke dag bijstaat, is er alle dagen ook een grote EHBO-team aanwezig, om ons te helpen als er iemand bijvoorbeeld op zijn of haar duim slaat. Ook hebben we in de afgelopen jaren van een groot aantal geweldige sponsors steun gekregen om er een geweldige week van te maken voor al die kinderen. Op de homepage kun je bij ‘Vrienden van Timmerdorp’ zien welke mensen en bedrijven ons bij deze editie allemaal steunen.

  Natuurlijk zoeken we nog veel meer vrienden om ons te helpen er dit jaar een extra bijzonder evenement van te maken! Als je ook Vriend van Timmerdorp Zandvoort wilt worden en/of meer over sponsoring wilt weten, kijk dan even op onze site onder het kopje: Sponsors.

Volg ons

 

Volg Timmerdorp Zandvoort op social media:

Contact

Stichting Timmerdorp Zandvoort
KVK nummer 55010555
Rekeningnummer: NL 94 ABNA 0461497514      
Dr. C A. Gerkestraat 40 zwart, 2042 EW Zandvoort
info@timmerdorpzandvoort.nl

 

Wist je trouwens dat je ons ook kunt volgen via Facebook?
Klik op “Vind ik leuk” op de pagina van Timmerdorp Zandvoort.