Programma

Programma Timmerdorp Zandvoort.

Hier vind je het programma voor de zesde editie van Timmerdorp Zandvoort, deze zal plaatsvinden van
dinsdag 29 augustus tot en met vrijdag 1 september 2017.
Ons thema dit jaar is:

“Circus”!!!

Programma Timmerdorp Zandvoort 2017

Het is niet de bedoeling dat er mobiele telefoons o.i.d. worden meegenomen door de kinderen!!

Dinsdag  29 augustus

Kom lopend of op de fiets naar het Ir. Friedhoffplein. Als je op de fiets komt, zet je fiets dan in het fietsenrek.

Voor de kinderen die een timmersetje hebben besteld bij IJzerhandel Zantvoort:

Jullie kunnen het timmersetje vanaf 09.00 uur ophalen vóór het hek van Timmerdorp, bij de medewerker van IJzerhandel Zantvoort, die daar voor jullie klaar staat.

Vanaf 9.30 uur kun je op het Timmerdorp-terrein terecht. Zorg ervoor dat je het ‘Bewijs van Inschrijving’ meeneemt!

Vaders, moeders, verzorgers, ooms, tantes, enz. mogen niet mee door het hek, zij blijven ervoor.

Er wordt vandaag ingecheckt op de nummers van je ‘Bewijs van Inschrijving’; aan de ene balie checken alle kinderen in met nummer 1 t/m 75. Bij de andere balie checken de kinderen in met nummer 76 t/m 150. Je levert het ‘Bewijs van Inschrijving’ in bij de juiste balie en krijgt in ruil daarvoor een polsbandje, dat je om

doet en alle dagen draagt. Ga na het inchecken maar meteen door naar de tent, want hier zitten vrijwilligers klaar om je te helpen je naam op je gereedschap te zetten.

Om 10.00 uur wordt Timmerdorp officieel geopend door voorzitter en spreekstalmeester: Dimitri!!

Na de opening krijg je een Timmerdorp-shirt en hoor je van ons bij welke kleur en welk team je bent ingedeeld. Jullie gaan op deze eerste dag een naam bedenken voor het team. We willen vandaag van alle teams horen wat jullie gaan maken. Ook moeten alle teams hun eigen brievenbus gaan timmeren, want daar kunnen we dan post voor elkaar in achter laten. Om 16.00 uur stoppen we, hebben we opgeruimd en gaan we naar huis. Als je naar huis gaat, kom je je Timmerdorp-pasje ophalen bij de vrijwilliger van jouw kleur.

Woensdag 30 augustus

Vandaag starten we om 10.00 uur met timmeren. Inchecken doen we vanaf vandaag en de rest van de week op de kleur van je vak. Dus kijk goed bij welke balie je je moet aanmelden. Neem je pasje mee en lever die in.

Vaders, moeders, verzorgers, ooms, tantes, enz. mogen wederom niet mee door het hek, zij blijven ervoor.

Vandaag zijn er verschillende activiteiten die je, tussen het timmeren aan je hut, kunt doen. Om 16.00 uur stoppen we, hebben we opgeruimd en gaan we naar huis. Als je naar huis gaat, kom je je pasje weer ophalen bij de vrijwilliger van jouw kleur.
Morgenmiddag is er open podium en kinderdisco, dus vergeet dan niet je kleding, pruik of make-up mee te nemen!!

Donderdag 31 augustus               Dancing Donderdag tot 18:00!

Vandaag starten we weer om 10.00 uur met timmeren.

Inchecken doen we op de kleur van je vak. Dus kijk goed bij welke balie je je moet aanmelden. Neem je pasje mee en lever die in.

Vaders, moeders, verzorgers, ooms, tantes, enz. mogen ook op deze dag niet mee door het hek, zij blijven ervoor.

Om 15.30 uur gaan we ons allemaal omkleden en optutten. Van 16.00 tot 18.00 uur is er een kinderdisco en ‘open podium’!! Wat is het talent van jullie team? Wat maakt jullie groepje zo bijzonder? Laat het zien en geef een optreden!

Om 18.00 uur hebben we opgeruimd en gaan we naar huis. Als je naar huis gaat, kom je je pasje weer ophalen bij de vrijwilliger van jouw kleur.

Let op: Morgenochtend gaan we o.a. spelletjes doen waarbij je nat kunt worden, dus neem extra droge kleding, zwemkleding en een handdoek mee!

Vrijdag 1 september                     Vette Vrijdag!

Vandaag starten we weer om 10.00 uur met timmeren.

Inchecken doen we op de kleur van je vak. Dus kijk goed bij welke balie je je moet aanmelden. Neem je pasje mee en lever die in.

Helaas… Vaders, moeders, verzorgers, ooms, tantes, enz. mogen ook op deze vrijdag niet mee door het hek, zij blijven ervoor.

Dit is de laatste dag die we hebben om de bouwwerken zo mooi mogelijk te maken, dus we moeten hard werken! We gaan natuurlijk timmeren, maar daarnaast zijn er allerlei leuke, gekke, verrassende en gezellige dingen te doen vandaag. Het is namelijk Vette Vrijdag!!

Zorg ervoor dat je kleding bij je hebt die nat én vies mag worden, en eventueel extra droge kleding, want: ’s Morgens gaan we allemaal leuke spelletjes doen en bij sommige spelletjes kun je zelfs nat worden!!

Let er vandaag goed op dat je wel op je schoenen over het terrein loopt! Zo is er bijvoorbeeld een luchtkussen, maar op sokken rondlopen is echt té gevaarlijk, met al die spijkers op de grond!

‘s Middags gaan we verder met timmeren en spelen. Als je hut al helemaal afgebouwd en versierd is, wordt het tijd om te gaan nadenken over de allerlaatste

aankleding van je gebouw én aan jullie eigen kleding. In de knutseltent kun je weer van alles maken!

Hè, hè, eindelijk! Vanaf 16.00 uur mogen de vaders, moeders, opa’s, oma’s en sponsoren op visite komen, tijdens de “Open-Hutten-Route”!! Je kunt ze dan laten zien waar jullie de hele week al zo hard aan hebben gewerkt.

Om 17.00 uur start de grote Timmerdorp-Loterij, ter afsluiting van Timmerdorp Zandvoort 2017 Er zijn prachtige prijzen te winnen, die worden aangeboden door vele Zandvoortse ondernemers! De hoofdprijs is: 4 Gouden Tickets voor Timmerdorp Zandvoort 2018 (mits er voldaan wordt aan de inschrijfvoorwaarden)!!

Loten kosten € 2,- per stuk en zijn tijdens het evenement dagelijks bij de start en afsluiting te koop aan het hek. Wees er snel bij, want op is op!

Snik – Om 18.00 uur is Timmerdorp Zandvoort 2017 dan echt…. Afgelopen…

Op zaterdag worden alle hutten verbrand. Dit is ieder jaar een groot spektakel! Natuurlijk mag je samen met je ouders, verzorgers, de rest van je familie, vrienden enz. komen kijken als je het ‘Timmerdorp-gevoel’ nog even wilt vasthouden.


Volg ons

 

Volg Timmerdorp Zandvoort op social media:

Contact

Stichting Timmerdorp Zandvoort
KVK nummer 55010555
Rekeningnummer: NL 94 ABNA 0461497514      
Dr. C A. Gerkestraat 40 zwart, 2042 EW Zandvoort
info@timmerdorpzandvoort.nl

 

Wist je trouwens dat je ons ook kunt volgen via Facebook?
Klik op “Vind ik leuk” op de pagina van Timmerdorp Zandvoort.