Programma

Programma Timmerdorp Zandvoort.

Hier vind je het programma voor de zevende editie van Timmerdorp Zandvoort, deze zal plaatsvinden van
dinsdag 17 augustus tot en met vrijdag 20 augustus 2021.

Ons thema is dit jaar: 

IK HOU VAN HOLLAND!

Een paar aandachtspunten vooraf: 

* Het gebruik van mobiele telefoons of andere elektronische apparaten door de kinderen is niet toegestaan. Laat deze dan ook thuis. Bij nood of bijzonderheden kan en mag er altijd worden gebeld met een telefoon van de organisatie. 

* De kinderen moeten dagelijks een lunchpakket meenemen. Op het terrein is drinkwater aanwezig. Wij trakteren regelmatig op een tussendoortje. 

* De vrijwilligers lopen bij zonnig weer regelmatig langs met zonnebrandcrème, maar het is aan te raden om je kind(eren) ook een klein flesje crème te laten meenemen. 

* Op dinsdag, woensdag, en donderdag duurt Timmerdorp tot 16.00 uur. Op vrijdag sluiten we Timmerdorp om 15:00 feestelijk af. Helaas kunnen we ivm de corona maatregelen dit jaar geen open route of loterij organiseren. 

* Op vrijdag moeten de kinderen een handdoek, zwemkleding en extra kleding meenemen.

Dag 1: Dinsdag  

Kom lopend of op de fiets naar het Ir. Friedhoffplein. Als je op de fiets komt, zet je fiets dan in het fietsenrek. 

Voor de kinderen die een timmersetje hebben besteld bij IJzerhandel Zantvoort: Jullie kunnen het timmersetje vanaf 09.00 uur ophalen vóór het hek van Timmerdorp, bij de medewerker van IJzerhandel Zantvoort, die daar voor jullie klaar staat.  

Om 9.30 uur kan groep ROOD op het Timmerdorp-terrein terecht. 

Om 9.35 uur is groep WIT aan de beurt.

Om 9:40 uur groep BLAUW

Om 9:45 uur groep ORANJE

Om 9:50 uur groep ROZE

Voor het toegangshek zullen vakken zijn voor bovenstaande kleuren waarin de kinderen kunnen verzamelen.

Let graag goed op de instucties van de organisatie.

Vaders, moeders, verzorgers, ooms, tantes, enz. mogen nietmee door het hek, zij blijven ervoor. 

Er wordt vandaag ingecheckt per kleur, op naam! Dus er is GEEN bewijs van inschrijving, uitgeprinte mail oid nodig. Na het aftekenen van je naam zal je een polsbandje ontvangen waarmee je de rest van de week toegang hebt tot het terrein. Ga na het inchecken maar meteen door naar de vlag van jou kleur, want hier zitten vrijwilligers klaar om je te helpen je naam op je gereedschap te zetten en je je Timmerdorp shirt te overhandigen en zal je te horen krijgen met wie je een team zal vormen. 

Om 10.00 uur wordt Timmerdorp officieel geopend door: Dimitri!! Jullie gaan op deze eerste dag een naam bedenken voor het team. We willen vandaag van alle teams horen wat jullie gaan maken. Ook moeten alle teams hun eigen brievenbus gaan timmeren, want daar kunnen we dan post voor elkaar in achter laten. 

Om 16.00 uur stoppen we, hebben we opgeruimd en gaan we naar huis. 

Dag 2: Woensdag

Vandaag starten we om 10.00 uur met timmeren. Inchecken doen we vanaf vandaag en de rest van de week op de kleur van je vak. Dus kijk goed bij welke balie je je moet aanmelden. Vaders, moeders, verzorgers, ooms, tantes, enz. mogen wederom niet mee door het hek, zij blijven ervoor. Vandaag zijn er verschillende activiteiten die je, tussen het timmeren aan je hut, kunt doen. 

Om 16.00 uur stoppen we, hebben we opgeruimd en gaan we naar huis. 

Dag 3: Donderdag

Vandaag starten we weer om 10.00 uur met timmeren. Inchecken doen we op de kleur van je vak. Dus kijk goed bij welke balie je je moet aanmelden. Vaders, moeders, verzorgers, ooms, tantes, enz. mogen ook op deze dag niet mee door het hek, zij blijven ervoor. 

Om 16.00 uur hebben we opgeruimd en gaan we naar huis. 

Let op: Morgenochtend gaan we o.a. spelletjes doen waarbij je nat kunt worden, dus neem extra droge kleding, zwemkleding en een handdoek mee!

Dag 4: Vrijdag  

Vandaag starten we weer om 10.00 uur met timmeren. Inchecken doen we op de kleur van je vak. Dus kijk goed bij welke balie je je moet aanmelden. Helaas… Vaders, moeders, verzorgers, ooms, tantes, enz. mogen ook op deze vrijdag niet mee door het hek, zij blijven ervoor. 

Dit is de laatste dag die we hebben om de bouwwerken zo mooi mogelijk te maken, dus we moeten hard werken! We gaan natuurlijk timmeren, maar daarnaast zijn er allerlei leuke, gekke, verrassende en gezellige dingen te doen vandaag. Het is namelijk Vette Vrijdag!! 

Zorg ervoor dat je kleding bij je hebt die nat én vies mag worden, een handdoek en een extra set droge kleding, want ’s morgens gaan we allemaal leuke spelletjes doen en bij sommige spelletjes kun je nat worden!! 

Let er vandaag extra goed op dat je op je schoenen over het terrein loopt! Zo is er bijvoorbeeld een luchtkussen, maar op sokken rondlopen is echt té gevaarlijk, met al die spijkers op de grond! ‘s Middags gaan we verder met timmeren en spelen. Als je hut al helemaal afgebouwd en versierd is, wordt het tijd om te gaan nadenken over de allerlaatste aankleding van je bouwwerk én aan jullie eigen kleding. In de knutseltent kun je weer van alles maken! Hè, hè, eindelijk! 

Snik - Om 15.00 uur is Timmerdorp Zandvoort dan echt…. Afgelopen… en is het tijd om moe maar voldaan lekker naar huis te gaan. 

 

Volg ons

 

Volg Timmerdorp Zandvoort op social media:

Contact

Stichting Timmerdorp Zandvoort
KVK nummer 55010555
Rekeningnummer: NL 94 ABNA 0461497514      
Dr. C A. Gerkestraat 40 zwart, 2042 EW Zandvoort
info@timmerdorpzandvoort.nl

 

Wist je trouwens dat je ons ook kunt volgen via Facebook?
Klik op “Vind ik leuk” op de pagina van Timmerdorp Zandvoort.