De inschrijving!!

De inschrijving voor 2018 bestaat uit twee mogelijkheden:

1. Voorinschrijving Timmerdorp 2018
2. Gewone inschrijving 2 juni 2018

1. Voorinschrijving Timmerdorp 2018
Ben je een betrouwbare, enthousiaste ouder/verzorger en wil je er zeker van zijn dat jouw kind naar Timmerdorp 2018 gaat? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger voor minimaal 2 hele dagen of 4x een dagdeel en je kind is verzekerd van een plek!

Hoe werkt het en wat zijn de spelregels?

Timmerdorp Zandvoort wordt dit jaar gehouden van: 21 augustus tot en met 24 augustus. Maar we kunnen jullie hulp ook al goed gebruiken van 19 augustus tot en met 26 augustus (tijdens het opbouwen en afbreken). Een dagdeel is van: 09.00 uur -13.00 uur en/of van 13.00-17.00 uur.

Als we op jouw inzet mogen rekenen, is jouw kind dus verzekerd van een plek!

Lijkt dat je wel wat? Mail dan je gegevens en je beschikbaarheid vóór 20 mei naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je ontvangt hierna een ontvangstbevestiging van ons. Tussen 20 mei en 25 mei sturen we je een definitieve toezegging/bevestiging per e-mail. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de planning. We hebben namelijk maar een beperkt aantal vrijwilligers nodig (maximaal 70). Het kan dus ook zijn dat je een afwijzing krijgt omdat we voldoende vrijwilligers hebben gevonden en je dan dus toch nog ‘gewoon’ moet aansluiten in de wachtrij tijdens de dag van inschrijving op 2 juni als je wilt dat je kind deelneemt aan het Timmerdorp.

Let op: zodra je een toezegging voor een vrijwilligersplek van ons hebt ontvangen, dan moet je op de dag van inschrijving wel gewoon een inschrijvingsformulier komen inleveren om 10.00 uur en zal je op dat moment ook het inschrijfgeld voor je kind moeten voldoen. Maar je krijgt op die dag dus wel voorrang op de rest EN je kind is hoe dan ook verzekerd van een plek!

Wat doet een vrijwilliger op Timmerdorp Zandvoort?

Er zijn verschillende taken te verdelen tijden het Timmerdorp, zoals: de kinderen ondersteunen en begeleiden bij het bouwen van de hutten, knutselen in de tent, helpen bij de georganiseerde eetmomenten (BBQ etc.), het uitdelen en bereiden van snacks en drinken, toezicht houden tijdens de extra activiteiten, helpen bij de opbouw en het versieren van de tent etc. etc. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met jouw kwaliteiten en je in te delen bij activiteiten die je leuk lijken. Je krijgt een ‘crew’ t-shirt die gedragen zal moeten worden tijdens je dienst i.v.m. de herkenbaarheid van de vrijwilligers. Verder is er dagelijks, voor aanvang van iedere nieuwe dienst een korte informatiebijeenkomst waarbij je aanwezig moet zijn (1e = 09.00 uur en 2e = 13.00 uur).

In juli zal er een speciale ‘vrijwilligersavond’ worden georganiseerd. Het is belangrijk dat je hierbij aanwezig bent (datum volgt, maar waarschijnlijk zal dit zijn op een maandagavond).

En we willen je er ook nog even graag op wijzen dat we echt op je inzet rekenen als je bent ingeloot als vrijwilliger. OPGEVEN = KOMEN. Bij ‘no-show’ of ‘last-minute’ afmeldingen voor aanvang van het Timmerdorp heeft het bestuur het recht om daar consequenties aan te verbinden, zoals het intrekken van de inschrijving van het kind.

Ben je nog steeds enthousiast? Geweldig en bedankt alvast! Stuur maar gauw een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we speken elkaar vast snel!2. Gewone inschrijving 2 juni 2018

De inschrijving voor 2018 is bij Tent 6 op 2 juni 2018 tussen 10.00 en 12:00. Er is een beperkt aantal inschrijfplaasten te vergeven, dus zorg er wel voor dat je op tijd aanwezig bent. 
Bij de inschrijving mag de ouder maximaal 2 kinderen inschrijven. Wil je een groepje van 4 kinderen inschrijven dan zijn er twee ouders nodig.
De kosten voor timmerdorp 35,- per kind, deze kosten moeten bij inschrijving contant worden voldaan. 

 

Inschrijfformulier-kinderen-Timmerdorp-Zandvoort-2018.pdf

 

Inschrijfformulier vrijwilliger Timmerdorp Zandvoort 2018.pdf 

Volg ons

 

Volg Timmerdorp Zandvoort op social media:

Contact

Stichting Timmerdorp Zandvoort
KVK nummer 55010555
Rekeningnummer: NL 94 ABNA 0461497514      
Dr. C A. Gerkestraat 40 zwart, 2042 EW Zandvoort
info@timmerdorpzandvoort.nl

 

Wist je trouwens dat je ons ook kunt volgen via Facebook?
Klik op “Vind ik leuk” op de pagina van Timmerdorp Zandvoort.