De inschrijving!!

De inschrijving voor 2021 bestaat uit twee mogelijkheden:

1. Voorinschrijving Timmerdorp 2021
2. Gewone inschrijving 2021

  1. Voorinschrijving Timmerdorp 
    Ben je een betrouwbare, enthousiaste ouder/verzorger en wil je er zeker van zijn dat jouw kind naar Timmerdorp gaat? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger voor minimaal 2 hele dagen of 4x een dagdeel en je kind is verzekerd van een plek!

Hoe werkt het en wat zijn de spelregels?

Timmerdorp Zandvoort wordt dit jaar gehouden van: 17 augustus tot en met 20 augustus. Maar we kunnen jullie hulp ook goed gebruiken van 13 augustus tot en met 22 augustus (tijdens het opbouwen en afbreken). Een dagdeel is van: 09.00 uur -13.00 uur en/of van 13.00-17.00 uur.

Als we op jouw inzet mogen rekenen, is jouw kind dus verzekerd van een plek!

Lijkt dat je wel wat? Mail dan je gegevens en je beschikbaarheid vóór 1 juli naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je ontvangt hierna een ontvangstbevestiging van ons. Tussen 1 juli en 7 juli sturen we je een definitieve toezegging/bevestiging per e-mail. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de planning. We hebben namelijk maar een beperkt aantal vrijwilligers nodig (maximaal 70). Het kan dus ook zijn dat je een afwijzing krijgt omdat we voldoende vrijwilligers hebben gevonden en je dan dus toch nog ‘gewoon’ moet inschrijving als je wilt dat je kind deelneemt aan het Timmerdorp.

Wat doet een vrijwilliger op Timmerdorp Zandvoort?

Er zijn verschillende taken te verdelen tijden het Timmerdorp, zoals: de kinderen ondersteunen en begeleiden bij het bouwen van de hutten, knutselen in de tent, helpen bij de georganiseerde eetmomenten (BBQ etc.), het uitdelen en bereiden van snacks en drinken, toezicht houden tijdens de extra activiteiten, helpen bij de opbouw en het versieren van de tent etc. etc. We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met jouw kwaliteiten en je in te delen bij activiteiten die je leuk lijken. Je krijgt een ‘crew’ t-shirt die gedragen zal moeten worden tijdens je dienst i.v.m. de herkenbaarheid van de vrijwilligers. Verder is er dagelijks, voor aanvang van iedere nieuwe dienst een korte informatiebijeenkomst waarbij je aanwezig moet zijn (1e = 09.00 uur en 2e = 13.00 uur).

In juli zal er een speciale ‘vrijwilligersavond’ worden georganiseerd. Het is belangrijk dat je hierbij aanwezig bent (datum volgt, maar waarschijnlijk zal dit zijn op een maandagavond).

En we willen je er ook nog even graag op wijzen dat we echt op je inzet rekenen als je bent ingeloot als vrijwilliger. OPGEVEN = KOMEN. Bij ‘no-show’ of ‘last-minute’ afmeldingen voor aanvang van het Timmerdorp heeft het bestuur het recht om daar consequenties aan te verbinden, zoals het intrekken van de inschrijving van het kind.

Ben je nog steeds enthousiast? Geweldig en bedankt alvast! Stuur maar gauw een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. we speken elkaar vast snel!

  1. Gewone inschrijving 2021
De inschrijving voor 2021 zal dit jaar ivm de corona maatregelen online plaatsvinden. Er is een beperkt aantal inschrijfplaatsten te vergeven, dus zorg er wel voor dat je er op tijd bij bent. 

De kosten voor timmerdorp zijn 50,- per kind. Deze kosten zullen via een tikkie voldaan dienen te worden. Na betaling is de inschrijving definitief.  
 
Met het ondertekenen van het inschrijfformulier geeft u tevens toestemming voor het maken en plaatsen van foto's  op social media tijdens het evenement.
 

Volg ons

 

Volg Timmerdorp Zandvoort op social media:

Contact

Stichting Timmerdorp Zandvoort
KVK nummer 55010555
Rekeningnummer: NL 94 ABNA 0461497514      
Dr. C A. Gerkestraat 40 zwart, 2042 EW Zandvoort
info@timmerdorpzandvoort.nl

 

Wist je trouwens dat je ons ook kunt volgen via Facebook?
Klik op “Vind ik leuk” op de pagina van Timmerdorp Zandvoort.